Over ons

Blije Zwangere is onderdeel van de Fenix Academy en is gevestigd in Amsterdam.

Lisella is trainer, therapeut bij Blije Moeder. Zij is naast Moeder en dus ervaringsdeskundige, gediplomeerd hypnotherapeut. Lid van Vereniging ter Bevordering van de Alternatieve Geneeskunde (VBAG). Zij is expert in het proces van terug komen in je kracht, door je pijn heen gaan en zo je leven en je omgeving te veranderen. Hier heeft zij veel ervaring met cliënten en verschillende tools voor beschikbaar. Zoals hypnotherapie, massage en bioresonantie-therapie.

Mark is trainer, medium en coach bij Blije Vader. Hij is naast Vader en dus ervaringsdeskundige, afgestudeerd Bedrijfseconoom. Hij is expert in het helder krijgen van wat er werkelijk plaats vindt, wat je verborgen dromen, talenten en passie zijn waarvan jij zeker weet dat ze nooit plaats zullen vinden, dat je gevoelens en behoeften mogen bestaan zoals ze zijn en dat ze niet verborgen of onderdrukt hoeven te worden. Je mag leven Wie je bent en het is fijn om hier in bekrachtigd te worden door iemand die Zelf dit pad gelopen heeft.

Tijd nemen voor je Zelf en tijd nemen voor het beeld van hoe je je leven wilt leven kan van cruciaal belang zijn voor het verdere verloop van je leven. De zwangerschapsperiode is als je je Zelf dit toelaat, het perfecte moment om een nieuwe toekomstvisie voor jou, je kind en je gezin vorm te geven. Als je weet wat het beeld van je toekomstvisie is kan je prioriteiten stellen voor de zaken die je belangrijk vindt en in je leven hier stappen in gaan nemen.