Zwangerschapsmassage Amsterdam

Heerlijk tot rust komen bij Zwangerschapsmassage Amsterdam. In een periode van zwangerschap is het belangrijk regelmatig stil te staan en je rust te nemen. Dit is van belang voor zowel moeder als kind.  Tijdens de massage wordt de bloedcirculatie op een goede manier gestimuleerd en uw vermoeide spieren versoepeld. Ook is er vaak vermindering en verlichting van eventuele klachten na een ontspannen zwangerschapsmassage.

Zwangerschapsmassage Amsterdam : Waarom is het van belang?

Regelmatige zwangerschapsmassage kan u helpen om steeds een nieuw evenwicht te vinden bij veranderingen in uw lichaam en leven.  Uw lichaam heeft wat te verduren tijdens een zwangerschap. Tijdens deze volledige lichaamsmassage wordt met warme olie uw voeten, benen, billen, armen, hals, buik, rug en schouders heerlijk gemasseerd.

Wanneer u klachten ervaart in bepaalde gebieden van uw lichaam, zoals bijvoorbeeld de schouders, onderrug, bekken, benen, kuiten, voeten dan hebben we daar speciale aandacht voor om deze klachten te verlichten of op te lossen.

Door de zwangerschapsmassage kom je volledig tot rust en voel je verlichting van de klachten. Het stimuleert de bloedsomloop, het stimuleert het lymfestelsel, kalmeert de spieren, kan helpen bij slapeloosheid, bevordert het contact en de verbinding met het kindje tijdens de zwangerschap en na de bevalling.

Zwangerschapsmassage Amsterdam : Hoe is de massage opgebouwd?

Een zwangerschapsmassage duurt ongeveer 90 minuten. Het eerste deel is een complete lichaamsmassage voor de ontspanning en eventueel herstel van jou de aanstaande moeder. In het tweede deel gaan we contact maken met je kindje in je buik. Door de bewuste aanraking en aandacht kun je een verbinding met je kindje al heel bewust beginnen te bouwen vanaf het hele vroege begin.

Zwangerschapsmassage Amsterdam: Hoe maak ik een afspraak en wat zijn de kosten?

Zwangerschapsmassage Amsterdam is 89  euro (Inclusief BTW). Er zijn zowel mogelijkheden voor vergoeding via aanvullende verzekering als een factuur op bedrijfsnaam. Wanneer u een abonnement neemt is er een reductie van de kosten mogelijk.

Uw zwangerschapsmassage kunt u hier boeken, Klik hier voor het maken van een afspraak of het opvragen van verdere inlichtingen.